EQEmulator Forums

EQEmulator Forums (http://www.eqemulator.org/forums/index.php)
-   Support::General Support (http://www.eqemulator.org/forums/forumdisplay.php?f=598)
-   -   Loginserver Accounts (new accounts) (http://www.eqemulator.org/forums/showthread.php?t=42728)

eoneqemu 11-29-2019 10:27 PM

Loginserver Accounts (new accounts)
 
I've created 6 new loginserver accounts on my forum account (once per week From October 8th to today, Nov 29th).
1 of the loginserver accounts logs in, the other 5 do not. They give me wrong password/username error message. The Oct 8th created account works, but the ones from Oct 15th to Nov 29th do not.
  • I've reset the passwords individually.
  • I've reset the password to something different.
  • I've use sms verification and reset all my passwords.
  • I've manually typed in the username and password.
I have 18 previous loginserver accounts and they have no issues.

FievelMousey 11-30-2019 12:02 AM

Sounds lie a issue i had one mine it kept saying invalid pass but i know was GOOD and good luck EVER getting help on the issue i had ZERO luck

eoneqemu 12-01-2019 08:42 PM

Had a server admin reach out to me and we resolved the issue. Issue was not on EQEmu "side of things".

ojeffkrofchiko 12-02-2019 03:31 PM

I am having the same problem on mine. I just changed the password and it is saying I am entering it incorrectly when I try to log in. I need help badly, very frustrated.

eoneqemu 12-02-2019 07:21 PM

I play on PEQ, the peq admin had to nuke the account link and had me redo the linking, after that It linked correctly and no longer received the username/password error.


All times are GMT -4. The time now is 06:28 PM.

Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.