EQEmulator Forums

EQEmulator Forums (http://www.eqemulator.org/forums/index.php)
-   Support::Linux Servers (http://www.eqemulator.org/forums/forumdisplay.php?f=588)
-   -   cannot fork on Server after starting eqemu server (http://www.eqemulator.org/forums/showthread.php?t=42771)

Soadin 01-10-2020 08:06 AM

cannot fork on Server after starting eqemu server
 
Hi,

I am running the newest eqemu Server on a virtual Linux Server.

2 min after starting the eqemu processes with the normal Server_start_with_loginserver.sh I get Messages like

"fork: retry: Resource temporarily unavailable"
and cannot start new commands/processes.


It seems I have to many processes running… but … there are only 64 processes on the System. (checked with ps ax)

When I check /proc/users_beancounters there is no entry in there…
Checked also Memory... no problem it seems.



Any tips welcome.

Regards
Soadin

Soadin 01-10-2020 10:06 AM

Hm... have no swap on a newly installed v-Server from Provider...
But I have 32GB Memory and only 100MB used.

Is this the Problem?


Regards
Soadin

Soadin 01-10-2020 10:51 AM

Ok … I tried to start only 10zones … changed 30 to 10 in Server_start_with_loginserver.sh and now I dont get the cannot fork Messages.


But is that normal? For 30 zones 32 GB or ram is not enough?
Is there a calculation Formula how much ram I Need for how many zones ?

Regards
Soadin


All times are GMT -4. The time now is 08:40 PM.

Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.