Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-12-2018, 11:32 PM
Llyrus
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
Default Very Odd Issue

I know that this has most likely been covered on here before, but I am having a very odd issue. I'm using Akka's Repack (the install went flawlessly), but after getting the server to run, and logging in, I started having an issue with zoning. The system locks up and the screen goes black before returning me to the server select screen. I have to shut down the server and restart it before I can log back in.

And even stranger is: My son and I were going to work on this together; however, we have discovered that we cannot log into the server at the same time. It has to be one of us or the other.

Any ideas?

Btw, we're using the Titanium clients, and yesterday we were only having issues zoning

Last edited by Llyrus; 02-12-2018 at 11:33 PM.. Reason: a little more info
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2018, 12:28 AM
Darkscis
Sarnak
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 58
Default

How many instances of zone.exe do you have running. It sounds like you only have 1 zone available, so as soon as you try to zone there is nothing to load and it dies. Same with your son logging in, probably logged out in a different zone than you are currently standing in and thus there is no spare zone.exe to load him up.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2018, 08:26 AM
Llyrus
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
Default

I think the launcher silently launches 30 zones.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-13-2018, 06:54 PM
Uleat's Avatar
Uleat
Developer
 
Join Date: Apr 2012
Location: North Carolina
Posts: 2,323
Default

What are you running the server on? (specs)

Check your world/zone logs for a 'timeout' error.
__________________
Uleat of Bertoxxulous

Compilin' Dirty
Reply With Quote
  #5  
Old Yesterday, 06:25 PM
Llyrus
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
Default

Sorry for the delay. But, I got it fixed. I removed all traces of the database, server files, etc. and started from scratch again. I still don't know what was wrong, but everything works perfectly now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:58 AM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3