Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Development > Development::Tools

Development::Tools 3rd Party Tools for EQEMu (DB management tools, front ends, etc...)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 03-27-2017, 11:35 AM
Akkadius's Avatar
Akkadius
Administrator
 
Join Date: Feb 2009
Location: MN
Posts: 1,842
Default

It doesn't require that anymore, new setup should be on his Github
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 03-27-2017, 12:24 PM
atomic's Avatar
atomic
Sarnak
 
Join Date: Jul 2011
Location: UK
Posts: 30
Default

ok thanks akkadius i've got his git hub. maybe something is still on me thats old file. ill have another look
Reply With Quote
  #18  
Old 03-27-2017, 12:36 PM
Akkadius's Avatar
Akkadius
Administrator
 
Join Date: Feb 2009
Location: MN
Posts: 1,842
Default

New releases are on the github as well
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 03-27-2017, 12:39 PM
atomic's Avatar
atomic
Sarnak
 
Join Date: Jul 2011
Location: UK
Posts: 30
Default

thats what was wrong. i used the link at the top for windows server, it wasn't version 0.44. Problem now is it says telnet isnt enabled when it is.
</loginserver2>

<tcp ip="192.168.0.20" port="9000" telnet="enable"/>
Reply With Quote
  #20  
Old 03-27-2017, 12:40 PM
Akkadius's Avatar
Akkadius
Administrator
 
Join Date: Feb 2009
Location: MN
Posts: 1,842
Default

Needs to be "enabled" not "enable"
__________________
Reply With Quote
  #21  
Old 03-27-2017, 12:49 PM
atomic's Avatar
atomic
Sarnak
 
Join Date: Jul 2011
Location: UK
Posts: 30
Default

hehe yeah works now. many thanks
Reply With Quote
  #22  
Old 06-20-2017, 01:37 AM
Shin Noir's Avatar
Shin Noir
Legendary Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 429
Default

Tossed out v0.46, to support the latest master.
__________________

~Shin Noir
Rebuild EQ.com
Reply With Quote
  #23  
Old 08-12-2017, 06:10 PM
Toony's Avatar
Toony
Sarnak
 
Join Date: Jul 2009
Location: USA
Posts: 69
Default

Hmm, I'm getting

Code:
2017/08/12 18:11:45 Starting DiscordEQ v0.45
[ERROR] 2017/08/12 18:11:45 I don't see a username set in your <discord><username> section of eqemu_config.xml, please adjust.
when I startup the app but here's what I have in my eqemu_config.xml

Code:
	<!-- Discord Configuration -->
		<discord>
			<username>my@email.com</username>
			<password>mypass</password>
        		<telnetusername>mygmlogin</telnetusername>
        		<telnetpassword>mygmloginpass</telnetpassword>        
    			<serverid>230281221039587328</serverid>
    			<channelid>345993576783806465</channelid>
			<refreshrate>5</refreshrate>
		</discord>
Reply With Quote
  #24  
Old 08-15-2017, 11:12 PM
Sturm
Fire Beetle
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 8
Default

Mine keeps disconnecting, I'm having to use an older version.

Warning while checking for messages: Error reading: EOF

and I'm getting a warning about to many messages and that seems to break it as well.

Worked great for a couple days. lol
__________________
Developer of the Imperium Server.
Reply With Quote
  #25  
Old 08-22-2017, 10:55 PM
Sturm
Fire Beetle
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 8
Default

Still getting the:
Warning while checking for messages: Error reading: EOF
Except now it reconnects automatically and am using the latest version.
__________________
Developer of the Imperium Server.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:42 AM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3