Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-13-2021, 11:55 AM
mudman1
Sarnak
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 50
Default private server error connecting

[WorldServer] [Error] Unable to open opcodes file [./patch_SoF.conf]
[WorldServer] [Error] Unable to open opcodes file [./patch_SoD.conf]
[WorldServer] [Error] Unable to open opcodes file [./patch_UF.conf]
[WorldServer] [Error] Unable to open opcodes file [./patch_RoF.conf]
[WorldServer] [Error] Unable to open opcodes file [./patch_RoF2.conf]


getting problems again. it was working last year but not now after updating.

i have changed the config.json to to

"loginserver" : {
"account" : "",
"host" : "xxx.xxx.xxx", of my local ip
"password" : "",
"port" : "5998"
'do i start with

t_start_server_with_login_server.bat?

sorry problems again and forget it all every year.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-13-2021, 12:41 PM
mudman1
Sarnak
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 50
Default working now

working now
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:52 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3