Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-19-2017, 01:25 PM
typenamehere
Sarnak
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 48
Default Tradeskill/aug bug

I am having an odd tradeskill bug I was hoping someone would be able to shed some light on. Tradeskills will work when crafting using the tradeskill search window, however when "experimenting" combines will not work.

Additionally, I am not sure if this bug is related or not, but regardless of which augment distiller I use, I cannot remove augments from items. I have verified several time that I am using the correct augment distiller and the distiller itself is not custom (perfected).

I am using a build from a few weeks ago, so my source is not out of date.

Last edited by typenamehere; 04-19-2017 at 01:26 PM.. Reason: more info
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:12 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3