Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > General > General::General Discussion

General::General Discussion General discussion about EverQuest(tm), EQEMu, and related topics.
Do not post support topics here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-16-2021, 01:56 PM
Azerin
Fire Beetle
 
Join Date: Jan 2021
Location: New Jersey
Posts: 14
Default Working UI skins?

I'm having issues getting UI skins to load - tried Savok Vert Blue - tried it via the dropdown menu and /loadskin vertblue 1. My screen tries to reload but no change.

Any idea why? thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2021, 12:58 PM
fry12
Fire Beetle
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Default

Most likely wrong/incompatible UI to the client - there will be a UIError.txt in the root folder, see what it says - will most likely will be at the end of the file, ignore the loading default lines
It will give some error then - loading default

What client are you running /What server(your own or hosted) and which UI version/date

Need more info to assist
Reply With Quote
  #3  
Old 01-18-2021, 01:43 PM
Azerin
Fire Beetle
 
Join Date: Jan 2021
Location: New Jersey
Posts: 14
Default

I had no idea about the ui error log, very cool.

I found a subcategory of eqinterface specifically for eqemu, and got Power of 2 to work fine.

Good enough for me, thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3