Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::General Support

Support::General Support Post all topics here having to do with errors while trying to connect to an EQEMu server but not about the setup/running of the Server itself.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-16-2018, 12:43 PM
smaze82
Fire Beetle
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 1
Default Trouble Logging In

I recently downloaded the emulator. Everything went great. I can log in and see the server listing. When I select the one I need I get an error message "An unknown error occurred while trying to join the server". I tried logging in repeatedly yesterday and today but no luck. I checked to make sure nothing was blocked by my firewall. Any suggestions on what else I can check that may be causing this?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 11-17-2018, 09:40 AM
Scorpious2k's Avatar
Scorpious2k
Demi-God
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA
Posts: 1,068
Default

Port forwarding?
__________________
Maybe I should try making one of these servers...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:00 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3