Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Development > EQEmu Operations Center

EQEmu Operations Center Web development tools

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-07-2022, 04:31 PM
xarr2
Fire Beetle
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 5
Default DNS Record Error

On your DNS record the www record listed here: https://who.is/dns/eqemulator.org is an A record when it should be a CNAME record forwarded to the A record.

so www.eqemulator.org CNAME eqemulator.org

I have run into this problem on my own domain where multiple subdomains point to the same IP and end up getting some sort of vhost problem on a server.

It also helps that only one DNS record has to be altered if the site IP changes, which might not be that often here.

I can't seem to find the article about it but it is fairly standard to only have one A record pointing to a single IP address.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:29 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3