Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::General Support

Support::General Support Post all topics here having to do with errors while trying to connect to an EQEMu server but not about the setup/running of the Server itself.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-20-2022, 01:22 AM
Blakej0490
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2019
Location: LR, Arkansas
Posts: 2
Default Cannot load into any connecting zones from Nektulos Forest

I've reinstalled the game 3 times and I placed all the necessary files that needed to be removed, but to no avail. I spawn into Nektulos forest and then the guards are about 50 paces away from the entrance as am I when I log in (dropping from the sky but not taking any damage in doing so.) However, I can't enter any connecting zone after I zone into Nektulos. Just walls or invisible walls that impede my movement into them.

Looks like I need a new set of replacement files for the zone, and perhaps Lavastorm as well if my luck remains the same on this front.

Please help, my setup was working for nearly 2 years and I am not sure where to begin, since I've already reinstalled and correctly applied the fixes that have been proveded so far.
Reply With Quote
 

Tags
nektulos zone out issues

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:02 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3