Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Packetcollector

Support::Packetcollector Any PacketCollector related problems or questions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-19-2012, 09:34 AM
Kayen
Developer
 
Join Date: Mar 2009
Location: -
Posts: 228
Default Latest extractor 'unsupported client error'.

I will preface with that this is my first time attempting to use this program.

I compiled the latest build in VS C# 2010 without any problem.

Attempted to open a packet collect from live on 7/19/12 and am getting an 'unsupported client error'.

Not sure if it is me, or if the current client is truly unsupported.

Side note: I am doing this to try and get the current AA data from live to start implementing new AAs, if anyone has this data available let me know.

Kayen

GM Storm Haven
Reply With Quote
  #2  
Old 07-19-2012, 10:28 AM
sorvani
Dragon
 
Join Date: May 2010
Posts: 966
Default

Quote:
Originally Posted by Kayen View Post
Side note: I am doing this to try and get the current AA data from live to start implementing new AAs, if anyone has this data available let me know.
From a thread somewhere on here about a year ago, it was my understanding that part of the problem with implementing newer AA was what to do about the older clients (Titanium) not having any support for them. Not that I would be sad to see Titanium depreciated anyway.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-19-2012, 10:33 AM
bad_captain
Developer
 
Join Date: Feb 2009
Location: Cincinnati, OH
Posts: 512
Default

I would assumed the June 25th or July 18th live update broke the extractor. The extractor was updated for the 25th, but you'd have to check some of the packets/opcodes to see if they match.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-19-2012, 10:36 AM
bad_captain
Developer
 
Join Date: Feb 2009
Location: Cincinnati, OH
Posts: 512
Default

I may have some from after VoA went live, but best to get it updated yourself. Titanium has become the new IE6..
Reply With Quote
  #5  
Old 07-19-2012, 11:02 AM
cavedude's Avatar
cavedude
The PEQ Dude
 
Join Date: Apr 2003
Location: -
Posts: 1,988
Default

Confirmed, the newest patch broke the extractor.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-19-2012, 02:14 PM
Derision
Developer
 
Join Date: Feb 2004
Location: UK
Posts: 1,540
Default

I just committed an update. Let me know if something doesn't work correctly. I only glanced over the generated SQL to check that it looked 'sane'
Reply With Quote
  #7  
Old 07-19-2012, 05:12 PM
cavedude's Avatar
cavedude
The PEQ Dude
 
Join Date: Apr 2003
Location: -
Posts: 1,988
Default

Wow, that was insanely quick! Thank you! From my limited testing, everything looks sane from here as well.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-19-2012, 10:28 PM
Kayen
Developer
 
Join Date: Mar 2009
Location: -
Posts: 228
Default

Thanks for the quick update. Will give it a shot now.

The AA issue from my understanding mostly involves innate type abilities that stack (combat stability ect), where SOF+ just combine them all together.

For those, it might be best to wait on implementation.

However, there are many other AA that should be and can be implemented that would have no conflicts under the current system.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-20-2012, 02:23 AM
trevius's Avatar
trevius
Developer
 
Join Date: Aug 2006
Location: USA
Posts: 5,946
Default

Quote:
Originally Posted by sorvani View Post
From a thread somewhere on here about a year ago, it was my understanding that part of the problem with implementing newer AA was what to do about the older clients (Titanium) not having any support for them. Not that I would be sad to see Titanium depreciated anyway.
You can prevent AAs from being sent to clients that don't support them by populating the client version field in the DB. That way we can add updates without worrying about older client support. The innate AA abilities would still work fine on older clients if you purchase them on a newer and switch back to the older client, but you wouldn't be able to trigger any that use hotkeys or whatever.
__________________
Trevazar/Trevius Owner of: Storm Haven
Everquest Emulator FAQ (Frequently Asked Questions) - Read It!
Reply With Quote
  #10  
Old 11-04-2012, 08:15 AM
Noport
Opcode Ninja
 
Join Date: Mar 2009
Location: San francisco
Posts: 426
Default

I haven't tested the updated code yet i wanted to see if it worked
so i can keep upto date with beta,test,live an not have it say
unsupported client.

Code:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Project ToolsVersion="4.0" DefaultTargets="Build" xmlns="http://schemas.microsoft.com/developer/msbuild/2003">
  <PropertyGroup>
    <Configuration Condition=" '$(Configuration)' == '' ">Debug</Configuration>
    <Platform Condition=" '$(Platform)' == '' ">x86</Platform>
    <ProductVersion>8.0.30703</ProductVersion>
    <SchemaVersion>2.0</SchemaVersion>
    <ProjectGuid>{621904C6-9028-439C-A0E6-1F856C88D238}</ProjectGuid>
    <OutputType>WinExe</OutputType>
    <AppDesignerFolder>Properties</AppDesignerFolder>
    <RootNamespace>EQExtractor2</RootNamespace>
    <AssemblyName>EQExtractor2</AssemblyName>
    <TargetFrameworkVersion>v4.0</TargetFrameworkVersion>
    <TargetFrameworkProfile>
    </TargetFrameworkProfile>
    <FileAlignment>512</FileAlignment>
  </PropertyGroup>
  <PropertyGroup Condition=" '$(Configuration)|$(Platform)' == 'Debug|x86' ">
    <PlatformTarget>x86</PlatformTarget>
    <DebugSymbols>true</DebugSymbols>
    <DebugType>full</DebugType>
    <Optimize>false</Optimize>
    <OutputPath>bin\Debug\</OutputPath>
    <DefineConstants>DEBUG;TRACE</DefineConstants>
    <ErrorReport>prompt</ErrorReport>
    <WarningLevel>4</WarningLevel>
  </PropertyGroup>
  <PropertyGroup Condition=" '$(Configuration)|$(Platform)' == 'Release|x86' ">
    <PlatformTarget>x86</PlatformTarget>
    <DebugType>pdbonly</DebugType>
    <Optimize>true</Optimize>
    <OutputPath>bin\Release\</OutputPath>
    <DefineConstants>TRACE</DefineConstants>
    <ErrorReport>prompt</ErrorReport>
    <WarningLevel>4</WarningLevel>
  </PropertyGroup>
  <PropertyGroup>
    <StartupObject />
  </PropertyGroup>
  <ItemGroup>
    <Reference Include="PacketDotNet">
      <HintPath>.\PacketDotNet.dll</HintPath>
    </Reference>
    <Reference Include="SharpPcap">
      <HintPath>.\SharpPcap.dll</HintPath>
    </Reference>
    <Reference Include="System" />
    <Reference Include="System.Core" />
    <Reference Include="System.Xml.Linq" />
    <Reference Include="System.Data.DataSetExtensions" />
    <Reference Include="Microsoft.CSharp" />
    <Reference Include="System.Data" />
    <Reference Include="System.Deployment" />
    <Reference Include="System.Drawing" />
    <Reference Include="System.Windows.Forms" />
    <Reference Include="System.Xml" />
    <Reference Include="zlib.net">
      <HintPath>.\zlib.net.dll</HintPath>
    </Reference>
  </ItemGroup>
  <ItemGroup>
    <Compile Include="GenerateSQLForm.cs">
      <SubType>Form</SubType>
    </Compile>
    <Compile Include="GenerateSQLForm.Designer.cs">
      <DependentUpon>GenerateSQLForm.cs</DependentUpon>
    </Compile>
    <Compile Include="LogForm.cs">
      <SubType>Form</SubType>
    </Compile>
    <Compile Include="LogForm.Designer.cs">
      <DependentUpon>LogForm.cs</DependentUpon>
    </Compile>
    <Compile Include="OpcodeManager.cs" />
    <Compile Include="Patch*.cs" />
    <Compile Include="PatchGeneric.cs" />
    <Compile Include="EQApplicationLayer.cs" />
    <Compile Include="EQPacket.cs" />
    <Compile Include="EQExtractor2Form1.cs">
      <SubType>Form</SubType>
    </Compile>
    <Compile Include="EQExtractor2Form1.Designer.cs">
      <DependentUpon>EQExtractor2Form1.cs</DependentUpon>
    </Compile>
    <Compile Include="InternalTypes.cs" />
    <Compile Include="Patch*.cs" />
    <Compile Include="Program.cs" />
    <Compile Include="Properties\AssemblyInfo.cs" />
    <Compile Include="UserOptions.cs">
      <SubType>Form</SubType>
    </Compile>
    <Compile Include="UserOptions.Designer.cs">
      <DependentUpon>UserOptions.cs</DependentUpon>
    </Compile>
    <Compile Include="Utils.cs" />
    <EmbeddedResource Include="EQExtractor2Form1.resx">
      <DependentUpon>EQExtractor2Form1.cs</DependentUpon>
    </EmbeddedResource>
    <EmbeddedResource Include="GenerateSQLForm.resx">
      <DependentUpon>GenerateSQLForm.cs</DependentUpon>
    </EmbeddedResource>
    <EmbeddedResource Include="LogForm.resx">
      <DependentUpon>LogForm.cs</DependentUpon>
    </EmbeddedResource>
    <EmbeddedResource Include="Properties\Resources.resx">
      <Generator>ResXFileCodeGenerator</Generator>
      <LastGenOutput>Resources.Designer.cs</LastGenOutput>
      <SubType>Designer</SubType>
    </EmbeddedResource>
    <Compile Include="Properties\Resources.Designer.cs">
      <AutoGen>True</AutoGen>
      <DependentUpon>Resources.resx</DependentUpon>
      <DesignTime>True</DesignTime>
    </Compile>
    <EmbeddedResource Include="UserOptions.resx">
      <DependentUpon>UserOptions.cs</DependentUpon>
    </EmbeddedResource>
    <None Include="app.config" />
    <None Include="patch_*.conf">
      <CopyToOutputDirectory>Always</CopyToOutputDirectory>
    </None>
     <None Include="Properties\Settings.settings">
      <Generator>SettingsSingleFileGenerator</Generator>
      <LastGenOutput>Settings.Designer.cs</LastGenOutput>
    </None>
    <Compile Include="Properties\Settings.Designer.cs">
      <AutoGen>True</AutoGen>
      <DependentUpon>Settings.settings</DependentUpon>
      <DesignTimeSharedInput>True</DesignTimeSharedInput>
    </Compile>
  </ItemGroup>
  <ItemGroup>
    <Content Include="ChangeLog.txt" />
  </ItemGroup>
  <Import Project="$(MSBuildToolsPath)\Microsoft.CSharp.targets" />
  <!-- To modify your build process, add your task inside one of the targets below and uncomment it. 
       Other similar extension points exist, see Microsoft.Common.targets.
  <Target Name="BeforeBuild">
  </Target>
  <Target Name="AfterBuild">
  </Target>
  -->
</Project>
Reply With Quote
  #11  
Old 11-04-2012, 11:18 PM
Caryatis
Dragon
 
Join Date: May 2009
Location: Milky Way
Posts: 541
Default

A Noport post without an opcode?!?! The mayans were right!
Reply With Quote
  #12  
Old 11-04-2012, 11:40 PM
lerxst2112
Demi-God
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,743
Default

Quote:
Originally Posted by Caryatis View Post
A Noport post without an opcode?!?! The mayans were right!
If he keeps going like this he might actually post something useful someday. If I wasn't so lazy I'd find a random project file to post here too.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

   

All times are GMT -4. The time now is 05:52 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3