Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-04-2021, 12:20 AM
scrabby
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Default Character missing items after logging out.

Hi,

I'm running a fresh install of the current Windows server build. The only settings I've changed was to disable the Tutorial and to disable expansions after PoP.

I'm running into an issue on my lvl 7 Vah Shir BST where armor is disappearing after I camp out and log back in. I've had several cloth armor drops disappear after camping out. This happened whether it was equipped or just in a bag.

I tested this with a recent cloth armor drop. I camped/logged back in and the armor was still equipped. I then shut the server down. When I started the server back up and logged in, the armor was gone.

Any ideas what could be causing this?

Thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:45 AM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3