Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-21-2023, 07:10 PM
blackdragonsdg
Dragon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Posts: 649
Default binaries question

Why are the binaries looking for the eqemu_server.pl in C:\Program? Where is it getting that path from and can I change this behavior?

I did ask this on discord several days ago and I have not gotten any responses so far.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2023, 07:15 PM
Akkadius's Avatar
Akkadius
Administrator
 
Join Date: Feb 2009
Location: MN
Posts: 2,067
Default

Quote:
Originally Posted by blackdragonsdg View Post
Why are the binaries looking for the eqemu_server.pl in C:\Program? Where is it getting that path from and can I change this behavior?

I did ask this on discord several days ago and I have not gotten any responses so far.
Iím not sure what youíre asking
Reply With Quote
  #3  
Old 01-22-2023, 07:35 AM
blackdragonsdg
Dragon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Posts: 649
Default

Not sure if I can explain that much better but I'll try. After letting my server start I look at the world window and near the top where it is suppose to be checking for needed updates using the eqemu_server.pl i see this

Can't open perl script "C:\Program": No such file or directory

I am using the precompiled binaries from 1-21-23. This same thing occurs using binaries from 1-14-23 and 12-22-22. There is no log entry for this because it is happening right before the logging starts.

This is a problem because the server is installed in C:\Program Files (x86)\EQEmu
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2023, 10:35 PM
blackdragonsdg
Dragon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Posts: 649
Default

Image of the problem
https://ibb.co/2FHmDhV

I put this up on discord as well.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-24-2023, 06:41 PM
louis10162
Fire Beetle
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Default

It sounds like possibly an issue with having a space in the folder path. You should try to run the server from a folder not in the Program Files folder like "c:\eqemu".
Reply With Quote
  #6  
Old 01-24-2023, 09:24 PM
blackdragonsdg
Dragon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Posts: 649
Default

Quote:
It sounds like possibly an issue with having a space in the folder path. You should try to run the server from a folder not in the Program Files folder like "c:\eqemu".
This was pointed out on Discord and it solved the problem. Thanks for the advice.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:07 AM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3