Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-24-2018, 04:15 PM
jshows1
Sarnak
 
Join Date: Jun 2009
Location: Baton Rouge,LA
Posts: 79
Default Help with Akkadius' EOC

I posted this in a reply to the thread talking about Akkadius' EOC but I realized after that may not be the best place to post.

I'm trying to get the EOC working with my DB. I believe I've followed the instructions as listed here: http://eoc.akkadius.com/EOC2/

However when I try to login from http://eoc.akkadius.com/EOC2/login.php It won't connect.

I checked through Heidi and I DID create the user eoc_database_user with eoc_database_password for user at 142.44.176.142

I also have port 3306 opened in my router. Does anyone have any suggestions that I could try?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-17-2019, 12:14 PM
JulEQemuforum
Fire Beetle
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
Default

It's not really enough to just open a port, you have to set up port forwarding to your EQ server. Reading your post, it sounds like like EOC is hitting your public IP address on port 3306. But your EQ server does not reside on your public IP address, it is NATted behind it. So essentially you have to tell your firewall "If a request from 142.44.176.142 on port 3306 comes in, direct it to <private EQ server IP address> on port 3306." Your firewall will relay the connection to your box. Hope this helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-2019, 02:50 AM
bbass2001
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 11
Default

I have ran into the same problems. I have opened all the ports and even just tried using the % just to see if it would allow a connection then but no luck. Is there anyone the could remote into my PC to help me out or make a YouTube for all us new noob's ? I used to run a server a long time ago but I used all GeorgeS's tools but can't even get them to work.
PC specs
Windows 10
I7 3.5
Asus Maximus gene v Motherboard
32 gig Ram corsair
Nvidia 1060 6gb
250 ssd for OP only
350 HD for paging files
3TB HD for Games
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:05 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3