Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-01-2019, 09:50 PM
Aeralisk
Fire Beetle
 
Join Date: Feb 2013
Location: Plane of Knowledge
Posts: 7
Question Error 1017 Solution Finding

Hey everyone!

So I've been reading into this issue ever since I've experienced it with my friends and the common theme to it is port forwarding. So I'd like to nail down exactly what ports are the ones we need for the server to be able to have outside connection. I don't want to waste anyone's time repeating information that was already repeated, I just want to nail down exactly what the standards are so we can solidify the resolution action for this issue once and for all

For Reference, here is my eqemu_config. Let me know if there are errors

Code:
{
     "server" : {
          "chatserver" : {
               "host" : "0.0.0.0",
               "port" : "7778"
          },
          "database" : {
               "db" : "mydb",
               "host" : "localhost",
               "password" : "****",
               "port" : "3306",
               "username" : "****"
          },
          "mailserver" : {
               "host" : "0.0.0.0",
               "port" : "7778"
          },
          "qsdatabase" : {
               "db" : "mydb",
               "host" : "localhost",
               "password" : "***",
               "port" : "3306",
               "username" : "***"
          },
          "webinterface" : {
               "port" : "9081"
          },
          "world" : {
               "http" : {
                    "enabled" : "true",
                    "mimefile" : "mime.types",
                    "port" : "9080"
               },
               "key" : "somehugelongkeywashere",
               "loginserver1" : {
                    "account" : "",
                    "host" : "login.eqemulator.net",
                    "legacy" : "1",
                    "password" : "",
                    "port" : "5998"
               },
               "loginserver2" : {
                    "account" : "",
                    "host" : "127.0.0.1",
                    "password" : "",
                    "port" : "5998"
               },
               "longname" : "House Skywise Test Server",
               "shortname" : "House Skywise",
               "tcp" : {
                    "ip" : "127.0.0.1",
                    "port" : "9001"
               },
               "telnet" : {
                    "enabled" : "true",
                    "ip" : "0.0.0.0",
                    "port" : "9000"
               }
          },
          "zones" : {
               "defaultstatus" : "0",
               "ports" : {
                    "high" : "7400",
                    "low" : "7000"
               }
          }
     }
}
Reply With Quote
Reply

Tags
1017, error, error 1017, server can't login, serverhosting

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:09 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3