Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > General > General::Server Discussion

General::Server Discussion Discussion about emulator servers.
Do not post support topics here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-26-2019, 12:51 PM
BlueWizard
Fire Beetle
 
Join Date: Jul 2019
Location: Earth
Posts: 1
Angry Does anyone run their server on Vista?

Hey all,

I know Vista is crap, but I'm looking to get my test server up on an older laptop while I'm getting my legs under me.

I'm running the Installer and it just seems to end early. There are no files/folders created.

Does anyone know how to get the installer working on Vista? I've looked in the forums and wiki and didn't find anything (yet).

Thanks,
BW
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2019, 04:30 PM
dclarkpf
Fire Beetle
 
Join Date: Jul 2005
Location: Grants Pass, Or
Posts: 20
Default

personally, I would just download a free copy of Centos, install it and go from there. It is linux. So you would have to learn a new operating system. Honestly that's the absolute best case scenario. Windows sucks, this would give you a chance to get comfortable with an open source free operating system.. If that's not to your taste, then disregard and wait for another comment.
Reply With Quote
Reply

Tags
installer, vista, windows

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:00 AM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3