Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-11-2019, 09:29 AM
Huppy
Dragon
 
Join Date: Oct 2010
Location: Canada
Posts: 805
Default World.exe Crashing (with recent code)

Just updated source code (from github) and recompiled. Server starts fine, but when I try to login a toon (from login screen), I get an error on my rof2 client, "unable to login to server" and world.exe crashes. I didn't get any errors on the compile (no custom edits either). But here's the crash log:

EDIT: Sorry, please disregard this. Something went buggy with my (RoF2) client recently, but haven't figured out what yet, since it hasn't been altered in a long time and I don't play on public servers, lol Oh well, got my backup clean copy, it's working fine now. I was getting different error messages from the client in a ridiculous variety each time I tried logging into the server. Sometimes it was crashing world.exe and giving me an "unknown error", other times it was giving me that infamous 1017 error, etc. Still have no idea what was causing it. Nothing in the client logs.
__________________
All our operators are busy.....please hold .....
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:25 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3