PDA

View Full Version : Changing max level ...


KhaN
04-10-2004, 11:52 PM
Could someone indicate me which .cpp file i have to edit, i have find all (like start race/class) but i cant find max lvl :P

NarutoLegacy
04-11-2004, 03:45 AM
Yeah I was wondering this too, try searching.

Derision
04-11-2004, 03:56 AM
Could someone indicate me which .cpp file i have to edit, i have find all (like start race/class) but i cant find max lvl :P

In zone\cient.cpp, in function void Client::SetEXP you will see a line:

int8 maxlevel = 66;

This may be it. Try changing it and recompiling.

NarutoLegacy
04-11-2004, 04:08 AM
Where do I find the .cpp files?

Derision
04-11-2004, 04:17 AM
Where do I find the .cpp files?

In the source code. You can get the latest from http://cvs.biosprite.net , however if you don't have a compiler, (e.g. VS NET 2003), they won't be of any use to you.

KhaN
04-11-2004, 04:55 AM
Dankie Naruto :)

mikenune
04-11-2004, 07:33 AM
I've noticed that everyone's mentioning Visual Studio .NET 2003 when they say you need a compiler. Do other compilers work? Like Borland C++ Builder or gcc (Windows port) or do you have to use .NET?

Just wondering. I have Visual Studio .NET (I LOVE MSDNAA!) but I don't like it :(

Derision
04-11-2004, 07:42 AM
Well, you could compile with Dev-C++ (Mingw32), however it requires changes to the source code.

samandhi
04-11-2004, 07:52 AM
You can compile using ANY C++ compiler..... I use VS 6.0 still..:)

Richardo
04-24-2004, 03:58 AM
VS NET. 6 is pretty good, I like it :)

NarutoLegacy
04-24-2004, 10:50 AM
By the way when your changing the level maximum you need to add one level, like I made mine 51 to max level 50 the maximum.