Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 07-02-2021, 12:12 AM
TillNick
Fire Beetle
 
Join Date: Jun 2021
Posts: 10
Default

SOLUTION: It was an overflow problem.

I changed the spell number down to 41850 (changed NOTHING else) and all info is there now including the "grey text"

I had to edit the ID number using Heidi and then change both the spells_us.txt and the dbstr_us.txt

I dont know which 1 of the 3 was killing it but I suspect it was the spells_us.txt as I know the info was coming through from dbstr_us.txt and I could change that while the spell was 45000.

I hope this saves some people a LOT of time in the future only spent like 12 hours trying things to learn this.

THANKS for the help!!.
Reply With Quote
Reply

Tags
description, error, item, item info, new spell

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:34 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3