Go Back   EQEmulator Home > EQEmulator Forums > Support > Support::Windows Servers

Support::Windows Servers Support forum for Windows EQEMu users.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-02-2021, 04:51 PM
Jleadford83
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 7
Question Zones not loading after updating binaries

I recently updated the binaries on a test server and now the zones will not load it just cycles through the ports.

If i get lucky on the timing i can get into a zone but most of the time i cant. i did a fresh server install and as long as i do not change the database to the one we use it will work. when i change the database with the one for the main server it will not load zones again. the main server works fine tho.

even with a fresh copy of the database it still will not load zones.

anyone have any clues as to how to fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2021, 12:15 AM
Nightrider84's Avatar
Nightrider84
Discordant
 
Join Date: Aug 2010
Location: Colorado
Posts: 394
Default

It kind of sounds like the game is not using the zones as dynamic. Check and see how many zones the database is allowing to boot at a time. It's possible the value is wrong and the server is glitching.
__________________
__________________
Supernova - GM/Developer
"Secrets of Faydwer"
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2021, 01:09 AM
Jleadford83
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 7
Default

i checked the launcher and increased the dynamic zones but it still cycles and does not load them.

https://imgur.com/zwSVNR3
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2021, 09:19 AM
Jleadford83
Fire Beetle
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 7
Default

fixed it apparently the database was not installing correct. i did a new install for the 10th time and it installed right this time. no problem loading zones and have restarted it a few times to make sure
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:50 PM.


 

Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
EQEmulator is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Except where otherwise noted, this site is licensed under a Creative Commons License.
       
Powered by vBulletin®, Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template by Bluepearl Design and vBulletin Templates - Ver3.3