|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Archive::Tutorials/Howto's Archive area for Tutorials/Howto's posts that were moved here after an inactivity period of 90 days. |
View Poll Results: Did you find this guide helpful?
|
Yes
|
  
|
77 |
71.30% |
No
|
  
|
9 |
8.33% |
It is confusing
|
  
|
22 |
20.37% |
 |
|
 |

03-15-2004, 09:30 PM
|
Sarnak
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 60
|
|
ok i found the error there server name was too short
but now i can logon see my server up but whe i goto connect i get
a #1017 error
i should add this is using minilogin.exe for a localhost
i found this lil piece in world.exe when i exit eq
Code:
New client from ip: 127.0.0.1 port: 1913 127.0.0.1: Wrong name/pass: name='eqemu' Removing client from ip:127.0.0.1 port:1913
im not sure where it got eqemu but it might be when i added this account
Code:
INSERT INTO account (id, name, charname, packencrypt, sharedplat, password, status, lsaccount_id, gmspeed, revoked) VALUES (1, 'eqemu', '', '', 0, 'eqemu', 250, NULL, 0, 0);
i then added a second copy of that with the login info i wanted
Code:
INSERT INTO account (id, name, charname, packencrypt, sharedplat, password, status, lsaccount_id, gmspeed, revoked) VALUES (2, 'MYLOGIN', '', '', 0, 'MYPASSWORD', 250, NULL, 0, 0);
ive tried logging in with both accoutns
im going to try get my server online (not minilogin) later tonight or tommorow
i know im asking alot of questions
peace mushy
|
 |
|
 |

03-15-2004, 10:06 PM
|
Discordant
|
|
Join Date: Jan 2004
Location: 47
Posts: 339
|
|
you get eqemu in world.exe from your miniloginaccounts.ini
It does not match the pass you set in the accounts table. Check that first line of MiniloginAccounts.ini has your client's ip adress, then a space, then eqemu, then a space, then the pass, then a space before end of line.
i hope it's of some help.
|

03-16-2004, 12:27 AM
|
Sarnak
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 60
|
|
ok tried that but i still get the erorr about it saying loss of conectivity
|

03-16-2004, 04:45 AM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Mar 2004
Posts: 5
|
|
i have the same problem too
|

03-16-2004, 08:55 PM
|
Sarnak
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 60
|
|
ok i fixxed the connectivity error (see a post about minilogin problems a couple threads down)
now i can get in create a character and logong where after loading the game runs and crashes almost immeaditly
anyone know why
btw im running p4 2.6 ghz 256mb of ram
peace
|

03-17-2004, 01:39 PM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 12
|
|
where are the db.ini and zoneserverlogin.ini at??
|

03-17-2004, 01:46 PM
|
Discordant
|
|
Join Date: Feb 2004
Location: Florida
Posts: 441
|
|
db.ini is in the 0.5.2 zip files and there is no zoneserverlogin.ini, if you mean LoginServer.ini it is in the 0.5.2 zip also.
__________________
Eru, the Creator of Arda
ServerOwner for The First Age
An EQEMulator Roleplaying [Custom-Legit] Server
The First Age Website
Running on: Asus A7N8X-Deluxe, AMD Athlon XP 2100+, Geil 1024MB PC3200 Ultra DDR RAM,
WD 40GB 7200rpm ATA-100 HDD, Visiontek 128MB Geforce4 TI 4400, Windows XP Pro SP2
|

03-17-2004, 02:09 PM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 12
|
|
If the loginserver.ini and db.ini dont look the same do we edit them so they look the same and where it says your IP address and Mysqlname or mysqlpassword do we put in our mysql name and password and IP address?? thx for the help with my small confusions 
|

03-17-2004, 02:11 PM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Dec 2003
Location: The moon
Posts: 230
|
|
Check the guide lol. It explains everything there
__________________
"I can imagine a world without war, a world without hate. And I can imagine myself attacking that world. They would never expect it"
Nilar Nightwolf- SaltyBoogers Non Legit ServerOp
Ascendra Custom Legit ServerOp
GM-Mgmt Jezebells Everquest Server
Senyen of the Abyss [65 Forest Stalker] Dil's World
|

03-17-2004, 02:23 PM
|
Discordant
|
|
Join Date: Feb 2004
Location: Florida
Posts: 441
|
|
If you can't figure this guide out then honestly you shouldn't try to run a server, take my advice.
__________________
Eru, the Creator of Arda
ServerOwner for The First Age
An EQEMulator Roleplaying [Custom-Legit] Server
The First Age Website
Running on: Asus A7N8X-Deluxe, AMD Athlon XP 2100+, Geil 1024MB PC3200 Ultra DDR RAM,
WD 40GB 7200rpm ATA-100 HDD, Visiontek 128MB Geforce4 TI 4400, Windows XP Pro SP2
|

03-17-2004, 02:47 PM
|
Sarnak
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 60
|
|
like i said mines going i just crash
nothing in the guide bout that
|
 |
|
 |

03-17-2004, 03:30 PM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 12
|
|
I am getting this error also when I run world.exe and I have done what nilar said to do to re grant privaliges in mysql and its not doing anything
Code:
Runtime errors:
MySQL Error #1405 or #2001 means your mysql server rejected the username and password you presented it. For more information on this error, visit http://www.eqemu.net/eqemuerror.php?id
=1
also there a whole lot of text before it if you wont
Code:
Got signal 0
[Status] CURRENT_WORLD_VERSION:EQEMu 0.5.5-DR1
[Status] Loading variables..
Database Error: Lost connection, attempting to recover....
DB Query Error #2006: MySQL server has gone away
Error in LoadVariables query 'SELECT varname, value, unix_timestamp() FROM varia
bles where unix_timestamp(ts) >= 0' #2006: MySQL server has gone away
[Status] Loading zones..
Database Error: Lost connection, attempting to recover....
DB Query Error #2006: MySQL server has gone away
Error in LoadZoneNames query 'SELECT MAX(zoneidnumber) FROM zone' #2006: MySQL s
erver has gone away
[Status] Loading items..
[Status] EMuShareMem loaded
Database Error: Lost connection, attempting to recover....
DB Query Error #2006: MySQL server has gone away
Error in GetItemsCount query 'SELECT MAX(id),count(*) FROM items' #2006: MySQL s
erver has gone away
Error: Database::LoadItems() (sharemem): GetItemsCount() returned -1
[Error] Error: Could not load item data. But ignoring
[Error] [WorldServer] block not found in ./LoginServer.ini
[Status] Loading guild ranks..
Database Error: Lost connection, attempting to recover....
DB Query Error #2006: MySQL server has gone away
Error in LoadGuilds query 'SELECT id, eqid, name, leader, minstatus, rank0title,
rank1, rank1title, rank2, rank2title, rank3, rank3title, rank4, rank4title, ran
k5, rank5title from guilds' #2006: MySQL server has gone away
[Status] Loading ./addon.ini..
[Status] Loading EQ time of day..
Database Error: Lost connection, attempting to recover....
DB Query Error #2006: MySQL server has gone away
[Status] Deleted -1 stale player corpses from database
Database Error: Lost connection, attempting to recover....
DB Query Error #2006: MySQL server has gone away
[Status] Deleted -1 stale player backups from database
Breaking bards...done
TCP listening on: 211.29.136.12:9000
World server listening on: 211.29.136.12:9000
===============================
any suggestions
peace[/quote]
|
 |
|
 |

03-18-2004, 10:49 AM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Feb 2004
Posts: 5
|
|
I keep getting the error spells_en.txt was not copied to directory when I start up zones5boot, and, I did copy and paste it from EQ, but it still wont work? Am I supposed to put it in to another folder other than the main EQEmu folder?
Been working on trying to get my server up for 3 days now and I am almost there =)
|

03-18-2004, 11:24 AM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Dec 2003
Location: The moon
Posts: 230
|
|
You need spells_us.txt too.
__________________
"I can imagine a world without war, a world without hate. And I can imagine myself attacking that world. They would never expect it"
Nilar Nightwolf- SaltyBoogers Non Legit ServerOp
Ascendra Custom Legit ServerOp
GM-Mgmt Jezebells Everquest Server
Senyen of the Abyss [65 Forest Stalker] Dil's World
|

03-18-2004, 05:59 PM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Feb 2004
Location: Never Never Land
Posts: 18
|
|
I have finished my server and its unlocked its on the server selaction screen but when I try to log on it I get the error 1017 I have used search and found a bunch of things but I none of them seemed to work. :cry: I am using a cable connection, windows XP (the firewall is truned off). Would it be better using windows 98 or a dialup connection or does that not matter. This 1017 error is really starting to &#$# me  off and I am just out of ideas and don't know what to do anymore. Any help would be great. thanks
p.s. Jezebell this is a very good guide 
|
Thread Tools |
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT -4. The time now is 02:23 PM.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
 |