|
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
Archive::Windows Servers Archive area for Windows Servers's posts that were moved here after an inactivity period of 90 days. |

12-13-2003, 04:32 AM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Nov 2003
Posts: 192
|
|
How to play 5.2 with Minilogin
If you have 5.3DR1 this is no longer required
First, you need the source (5.2 emu source, not the minilogin source)
In world/client.cpp, find:
Quote:
cout << "Logged in: Local: " << name << endl;
}
if (!cle)
break;
cle->SetIP(GetIP());
|
Immediately after this, paste in:
Quote:
APPLAYER* outapp;
if (firstlogin)
{
// Send OPCode: OP_LogServer
outapp = new APPLAYER(OP_LogServer, sizeof(LogServer_Struct));
QueuePacket(outapp);
delete outapp;
}
// Send OPCode: OP_GuildsList
SendGuildList();
SendApproveWorld();
|
Recompile and enjoy.[/b]
|

12-13-2003, 06:02 AM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Sep 2003
Posts: 154
|
|
woot
Tertiary YOU ARE GOD for the day
sorry trump youll be returned to top standing tommorow
Thank you
Fix works perfectly
running tcsmoving for 51 52 and sourced in the 5.2-Update that came with the release binaries
I ran for 3 hours no crashes with minilogin
PS your eqhost file should look like this
Quote:
[Registration Servers]
{
"localhost:5999"
}
[Login Servers]
{
"localhost:5999"
}
|
notice the ports 5999 not 5997
__________________
For Power, For Inovation, Gnomercy Forever!
|

12-13-2003, 07:51 AM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Dec 2003
Posts: 2
|
|
Would it be possible to get this added to the official binary?
|

12-13-2003, 10:05 AM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Nov 2003
Posts: 192
|
|
Re: woot
Quote:
Originally Posted by Wumpas
PS your eqhost file should look like this
Quote:
[Registration Servers]
{
"localhost:5999"
}
[Login Servers]
{
"localhost:5999"
}
|
notice the ports 5999 not 5997
|
AFAIK it depends on what ServerPort is set to under the [LoginConfig] block in LoginServer.ini. I have ServerPort=5997 and use 5997 in my eqhost.txt with no problems. Anyway, glad to hear you got it to work
EDIT: I also have loginport=5997 under the [LoginServer] block.
|

12-13-2003, 11:05 AM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Sep 2003
Posts: 154
|
|
thanks
thank you for the info tertiary I didnt put it together that I could use 5997 and your fix worked flawlessly I thank you for that again and I will say thanks to you every night  my roomate wasn't keen on me setting up his pc as my server hehehe
edited changing "i"'s to "I"s (I always forget to caps those)
__________________
For Power, For Inovation, Gnomercy Forever!
|
 |
|
 |

12-13-2003, 01:42 PM
|
Sarnak
|
|
Join Date: Oct 2002
Posts: 90
|
|
I cannot figure out what i do wrong here..
Did you compile all 3 after that fix? ie. the DLL and zone.exe as well? or only world.exe and replace that?
No matter what i do, or what db i use, i cannot create a human monk, and start it in the starting zone.. Qeynos crashes zone.exe, and freeport crashes zone.exe ...
I have tested to create most races (halflings, gnomes, ogres, humans, highelves++) and it seem the ONLY starting zone working for me is for frogloks in gukta.. I can then zone that character to bazaar.. if i try to zone to freeport or umbral or whatever.. zone.exe crashes again.
I use the MW_051_052_alpha1.zip and sourced the 0.5.2-update.sql that came with the binaries. I recompiled world.exe with the above mentioned fix, and replaced world.exe (and thus were able to actually create characters as oposed to the 1017 error i got with the precompiled binaries).
So.. Where do i go wrong? I am totally lost here.. I also tried the "0.5.2" db posted under world building (dont remember what thread.. but was some "combine" of different databases with the 0.5.2 fix).
NONE of them work with other than a froglok in the starting zone.. and thats IT.. Aaargh..
PS. I use VS 6.0 to compile under WinXP, as "Release" compile.
|
 |
|
 |
 |
|
 |

12-13-2003, 03:55 PM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Sep 2003
Posts: 154
|
|
db problem
From what you described this is purely a database problem
zones Ive tried are halas, freeport, north qeynos, everfrost, and black burrow Qeynos hills crashed..
(understandable it was running 4 hours before I tried zoning in and I was in high lag from executing every gnoll in blackburrow.)
If you can get to any zones you did the world fix corectly.
This is a database error and I would sit tight and wait for TCSMyworld to release a database for 5.2 He usualy does in short order of an update Im going to tinker around a bit more ive just resently started dabling with the database. If I can find a way to make everything work ill post it.
these are the exact databases you need to source
MW_051_052_alpha1.sql
0.5.2-Update.sql
Those are it and freeport qeynos work fine for me a little laggy but I was able to enter them.
Please be sure you were using the corect databases TCS has put out quite alot and his filenaming system makes everyone look very similar. beond that i would just watch the world building forum and development forum for any updates/fixes.
Hope this helped.
__________________
For Power, For Inovation, Gnomercy Forever!
|
 |
|
 |

12-13-2003, 05:00 PM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Sep 2002
Posts: 15
|
|
Anyway someone could post the binary for this?
|

12-14-2003, 01:13 AM
|
Sarnak
|
|
Join Date: Apr 2003
Posts: 41
|
|
http://m77.host.sk/AK1122/World.exe

Just replace world.exe with this
have fun!
__________________
"When I take action I'm not going to fire a $2 million missile at a $10 empty tent and hit a camel in the butt."--
President of the United States,
George W. Bush.
(btw yes, im an Arab)
|

12-14-2003, 08:06 AM
|
Discordant
|
|
Join Date: May 2002
Posts: 434
|
|
Fixed in our sources
__________________
++[>++++++<-]>[<++++++>-]<.>++++[>+++++<-]>[<
+++++>-]<+.+++++++..+++.>>+++++[<++++++>-]<+
+.<<+++++++++++++++.>.+++.------.--------.>+.
|

12-14-2003, 02:45 PM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Jun 2003
Posts: 9
|
|
Please anyone may upload one more time WORLD.EXE?
thanks, thanks a lots 
|

12-15-2003, 08:16 AM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Dec 2003
Posts: 7
|
|
one that AK1122 uploaded didn't work for me=(
|

12-15-2003, 08:20 AM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Oct 2003
Posts: 145
|
|
I have tested this update a few different ways.
Way 1: I tried to host on a seperate pc other than the one i play eqmu on. It would not let me connect.
way 2: I I host the world and zones on the same pc as I am going to play on this update works. =)
|

12-15-2003, 09:47 AM
|
Hill Giant
|
|
Join Date: Nov 2003
Posts: 192
|
|
Quote:
Originally Posted by marakeen
one that AK1122 uploaded didn't work for me=(
|
I get 'You are not authorized to view this page' when I click on AK1122's link ... just a heads up for him. Anyway, Kathgar says this is fixed in the source, so Minilogin should hopefully work again in the next release without the need for any modifications, but it was fun playing with WinDiff and working out why it was broken
Thanks Kathgar 
|

12-15-2003, 02:13 PM
|
Fire Beetle
|
|
Join Date: Dec 2003
Posts: 7
|
|
nevermind, ak's world.exe works!
i forgot to put this in after reinstalling the db! INSERT INTO account SET name='eqemu', password='eqemu', status=200;
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT -4. The time now is 10:31 AM.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
 |